Kontinuerlig screening

Ved å bruke Personsøk kan en rapporteringspliktig gjennomføre søk mot PEP og sanksjonslister under en onboarding-prosess, noe som gir den rapporteringspliktige god forståelse av personen på det nøyaktige tidspunktet.

Men hvis vedkommende blir PEP eller sanksjonert etter å ha blitt kunde, er selskaper under AML-lovgivning pålagt å oppdage dette og begynne å behandle denne kunden deretter. For sanksjonslister er det behov for å være oppdatert hver gang en ny sanksjonsliste blir publisert. Det kan være enda mer tungvint å finne ut om en person har blitt en PEP, giftet seg med en PEP eller blitt en nær tilknytning til en PEP.
Den kontinuerlige screeningtjenesten i Kundesjekk.no hjelper rapporteringspliktige å holde seg oppdatert med sanksjons- og pep-listene på en praktisk måte.

Hvordan fungerer kontinuerlig screeningtjeneste hos Kundesjekk.no?

For å benytte seg av tjenesten, må den rapporteringspliktige laste opp hele listen (via Excel) over personer som skal screenes. Dette kan omfatte alle personer som har en relevant rolle i et selskap (for eksempel reelle rettighetshavere/daglig leder). Den rapporteringspliktige vil bli varslet hvis det er samsvar mellom noen av personene på kundelisten mot den relevante PEP eller sanksjonslisten.

Hvis personene på kundelisten får en endring mot PEP og sanksjonslistene på et senere tidspunkt, vil man motta et varsel slik at compliance-staben kan handle ut ifra denne informasjonen. Løsningen sjekker en gang i døgnet.

I Kundesjekk.no kan den rapporteringspliktige selv legge til flere personer på listevisningen når de får nye kunder. Ta kontakt for mer informasjon.

Noen av våre kunder og samarbeidspartnere

Priser

Priser pr mnd

  • Abonnement Kundesjekk.no er 950/mnd
  • Pris pr bruker er 349/mnd
  • Det er egne priser for flere brukere og kontosøk. Ta kontakt.

Priser forbruk

  • Personsøk, 40 kr pr søk
  • Organisasjonssøk, 50 kr pr søk
  • Identifisering med BankID, 10 kr pr stk
  • Signering med BankID, 15 kr pr stk
  • Kontosøk, 3 kr pr stk
  • Kontinuerlig overvåkning: ta kontakt

Alle priser eks mva.

Vi har ingen bindingstid, men et løpende abonnement. Vi lever av at kundene er fornøyd med oss. Etablering er 4000 kr, og dette inkluderer blant annet opplæring til alle brukere som skal benytte Kundesjekk

Fakturering skjer annenhver måned. Abonnmementet på forskudd, forbruk på etterskudd.

Ta kontakt for øvrige priser og komplett pristilbud, databehandleravtale og avtalevilkår.

Tjenesten er tilgjengelig for rapporteringspliktige.